Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

TSD IT B.V.

Grote Voort 207, 8041 BK Zwolle

info@tsd.nl / +31 (0)38 8505050 /

Contactpersoon: Gert Koster

Website: http://www.tsd.nl

Software voor groenspecialisten

Door het jarenlang leveren van innovatieve en krachtige software aan de groene sector heeft TSD in de afgelopen 40 jaar een schat aan kennis van de branche en de specifieke zaken daarbinnen opgedaan. Dit, aangevuld met goede banden met brancheorganisaties én de groene achtergrond van een groot aantal van de medewerkers, maken TSD tot een onderscheidende ICT-dienstverlener voor boomkwekerij- handelsbedrijven, de hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener. Administratieve processen & ICT, systeembeheer en opleiding: TSD is kennispartner.

TSD ondersteunt de groene professional door de toepassing van moderne technieken en het door ontwikkelen van ICT-oplossingen. Voor de brede groene sector richt TSD zich op ICT-oplossingen die staan voor efficiëntie, tijdwinst en het ontzorgen van de groene professional.

In meer dan 8 landen in Europa en Noord-Amerika wordt gebruik gemaakt van de WinTree® software. TSD is in Nederland marktleider op het gebied van software voor de boomkwekerij. De hovenier, tuinontwerper en groenvoorziener ondersteunt TSD met zowel bedrijfs- als designsoftware. De groene professional vindt een deskundige ICT-partner in TSD.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae