Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Gova B.V.

Essenseweg 47, 4709 RB Nispen

info@gova.nl / +31 (0)165 365355 /

Contactpersoon: Jack Goossens

Website: http://www.gova.nl

Gova bv is een echt familiebedrijf. Opgericht in 1931 als een kwekerij van groente en fruit en in 1979 begonnen met de kweek van laurier. Gova is hedentendage helemaal gespecialiseerd in Laurus nobilis. Met een oppervlakte van ongeveer 25ha zijn we de grootste Laurierspecialist in Europa. Graag informeren wij u over onze produkten, maar vooral over de manier waarop wij u kunnen helpen deze in de markt kunt zetten. Wij doen ons best om voor u de best mogelijke verkooppositie te creëren. Zodoende kunt u, of uw klant, zich onderscheiden van uw/zijn concurrenten. Wij kunnen onze produkten voor iedere klant een passende uitstraling geven. Dat is ons unique selling point!. Meer informatie vindt u bij de verkoopconcepten.

Assortiment
Ons totale assortiment is tamelijk uitgebreid. Hoewel we slechts één product kweken, de Laurus nobilis, streven we ernaar onze klanten het complete pakket aan te kunnen bieden. Het basisassortiment bestaat natuurlijk uit keukenlaurieren en de klassieke “bol op stam” en “piramide”. Daarnaast zijn er nog verschillende bijzondere vormen en exclusieve maten leverbaar. Meer informatie vindt u onder het kopje “Assortiment“.

Om het u, en uw klanten, gemakkelijker te maken een keuze te maken uit ons complete assortiment, hebben wij reeds een aantal mix-denen samengesteld. Deze mixen zijn leverbaar in diverse thema uitvoeringen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de verkoopconcepten.

Voor verdere vragen staan wij graag voor u klaar.

Jack en Charl Goossens

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae