Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Sterke, Plantenkwekerij Joost

Heesakker 10, 5076 PR Haaren

info@jooststerke.nl / +31 (0)411 621542 / +31 (0)6 55177659

Contactpersoon: Joost Sterke

Website: http://www.jooststerke.nl

Plantenkwekerij Joost Sterke; leverancier van kwaliteitsplanten
Ons bedrijf ligt in het groene hart van Brabant. De omringende rijke zandgronden zijn uitstekend geschikt voor de plantenteelt. We beschikken over 40 ha volle grond, 4 ha containervelden en 1,4 ha kassen. Daardoor kunnen we het hele jaar door kwalitatief hoogwaardige heesters leveren, in pot of met kluit. 

Precision farming
Naast onze rijke gronden zijn we voorlopers op het gebied van precision farming binnen de boomkwekerij. Zowel planten, als snoeien, rondsteken en ondersnijden gebeurd op GPS. Met een bodemscanner weten we precies wat we waar op het perceel moeten aanbrengen qua voeding en waterhuishouding. Met een drone scannen we onze percelen, tellen we de planten en meten de formaten. Water geven we door middel van ondergrondse druppelslangen. We blijven investeren in innovaties om zo tot het beste product te komen.

Hoofdteelten
Onze hoofdteelten in de volle grond zijn; Photinia, Prunus Laurocerasus, Prunus Lusitanica Angustifolia, Taxus, Siergrassen en Fagus. In de containerteelt kweken wij ruim 250 verschillende soorten heesters.

Als betrouwbare en flexibele leverancier leveren wij aan tuincentra, de groothandel, grootgroenvoorzieners, hoveniers, cash & carry’s en bouwmarkten in binnen- en buitenland.

Wij leveren niet aan particulieren.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae