Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Slagmoer Het V.O.F.

Grote Heistraat 16, 4884 JB Wernhout

info@hetslagmoer.nl / +31 (0)76 5972414 / +31 (0)6 11264665

Contactpersoon: Nick Doomen

Website: http://www.hetslagmoer.nl

Boomkwekerij Het Slagmoer is op gericht in 1983 door Henk Doomen .

Henk is op 18 jarige leeftijd gestart met de teelt van heesters en coniferen in pot en container op het ouderlijk bedrijf van De gebr, Doomen –van Hasselt die bos en haagplantsoen kweekte in de volle grond. Heden ten dage is het bedrijf uitgegroeid tot circa 5 ha waar voornamelijk heesters in pot en container worden gekweekt die hun afzet vinden in binnen en buitenland. Onze klanten bestaan uit tuincentra, hovenier , groothandel en lijnrijders .  Een klein gedeelte word afgezet via bloemenveiling Flora Holland.nl

Sinds 2018 is zoon Nick toegetreden tot het bedrijf en hebben we een 2e locatie aangekocht deze bevind zich aan de Achtmaalseweg 111c. Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot 7 ha containerteelt met +/- 150 verschillende soorten.

Wij leveren aanzienlijke aantallen van een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs .Wij proberen zorg te dragen voor een snelle en correcte afhandeling van u orders.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae