Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Tricolor Plant V.O.F.

Heesakker 10, 5076 PR Haaren

info@tricolorplant.nl / +31 (0)411 621542 / +31 (0)6 21914233

Contactpersoon: Joost Sterke

Website: https://www.tricolorplant.nl

Tricolorplant v.o.f. is een jong bedrijf opgebouwd uit jarenlange ervaring, kennis en kunde in de boomkwekerij. Het bedrijf streeft erna om voor haar klanten uniforme partijen zware haagplanten vanaf 1,5 tot 3 meter te kweken  van uitstekende kwaliteit.

Tricolorplant v.o.f. is opgericht in 2008. Het bedrijf heeft inmiddels een plantenopstand van 18 hectare. Het assortiment bestaat grotendeels uit groenblijvende heesters en coniferen. De mooie zware zandgronden van de percelen in Udenhout zijn bij uitstek geschikt om uiteindelijk tot een mooie uniforme kwaliteit planten te komen die zowel als haagplanten als solitair weggeplant kunnen worden.      

De kracht van het bedrijf ligt in de sterke mechanisatie op alle vlakken van de teeltwijze. Van het klaarleggen van de grond tot aan het transporteren en afleveren van de verkochte planten worden de werkzaamheden zoveel mogelijk gemechaniseerd om te komen tot de mooie uniforme kwaliteit die voor elke afnemer betaalbaar is.   

U bent natuurlijk altijd van harte welkom om de kwekerij van Tricolorplant v.o.f.  te komen bekijken en de resultaten van onze teeltwijze zelf te beoordelen. Graag tevoren een afspraak maken. 

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae