Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

ConiPlant B.V.

Kleine Heitrak 38, 5721 SC Asten

henri@coniplant.nl / / +31 (0)6 27562441

Contactpersoon: Henri Nelissen

Website: http://www.coniplant.nl

A++ kwaliteit sortiment
Onze kwaliteit begint de bij de bodem. Wij geven onze planten extra veel ruimte, zodat ze optimaal gebruik maken van licht en lucht. Hierdoor hebben onze planten sterke wortels en kunnen ze tegen een stootje. Ons assortiment is uniek en toegankelijk tegelijk, want we leveren zowel gangbare als zwaardere maten planten. Hierdoor kunnen we alle markten bedienen met onze producten.

Klanten en medewerkers centraal
Bij Coniplant staat langdurige relaties met klanten én medewerkers centraal. We vormen een team dat samenwerkt om kwaliteitsproducten te creëren. Onze innovatieve manier van samenwerken en kweken is de basis voor topkwaliteit en een divers assortiment. Door oprecht naar de wensen van onze klanten en medewerkers te luisteren, zijn we in staat om aan hun verwachtingen te voldoen. We zien communicatie als essentieel om een goede relatie te creëren.

Gezonde en natuurlijke planten
Om de weerstand en de natuurlijke groei van onze planten te behouden, vermijden wij het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en overmatige bemesting. In plaats daarvan focussen wij ons op hun duurzame groei en natuurlijke voeding. Dit is om te voorkomen dat de planten kunstmatig worden overvoerd om snel in hoogte of kleur te groeien. Door deze aanpak te volgen, kunnen onze haagplanten gezond en sterk blijven.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae