Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Ron Poppelaars Transport B.V.

Ettensebaan 12, 4882 TB Zundert

ron@poppelaars-transport.nl / +31 (0)76 3001300 /

Contactpersoon: Ron Poppelaars

Website: http://www.poppelaars-transport.nl

Ron Poppelaars Transport BV is een onderneming uit het Brabantse Zundert welke opgericht is door Ron Poppelaars in 2011. Wij zijn een jonge en dynamische partner. Genoemd RPT is gespecialiseerd in het vervoer van producten in Koel/Vries transport. Ook transporteren wij import goederen voor de Food/Feed industrie. Deze transporten vinden plaats in de Benelux / Duitsland / Frankrijk.
 
We beschikken over een modern wagenpark waarin uitstraling en milieu hoog in het vaandel staan. Met een 30 tal eenheden in de dagelijkse planning voorzien we het transport voor onze klanten. Hierdoor zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor vele transporten naar diverse adressen. Dit verzorgen wij van documentatie tot transport en opslag.
 
In 2022 zijn we in samenwerking met Business Centre Treeport een samenwerking gestart om hier opslag te kunnen bieden voor onze klanten. Hier worden goederen in opslag genomen voor onze lokale ondernemers. Het verzorgen van deze transporten behoort ook tot onze mogelijkheden en diensten.
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die we voor u kunnen bieden zijn we bereikbaar op onderstaande contacten.
Telefoon: +31763001300
Mail : ron@poppelaars-transport.nl
Website : www.poppelaars-transport.nl

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae