Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Overbeek, Boomkwekerij Maarten van

Mortelsgraaf 1, 5688 MJ Oirschot

info@maartenvanoverbeek.nl / +31 (0)499 745474 / +31 (0)6 26812416

Contactpersoon: Maarten van Overbeek

Website: https://www.maartenvanoverbeek.nl/nl

Op boomkwekerij Maarten van Overbeek produceren wij een uitgebreid sortiment laanbomen, sierbomen, meerstammige bomen én verse geleide leibomen. Dat doen we op een totaal van 60 hectare vruchtbare grond in Oirschot, Midden-Brabant. De grond vormt de basis voor onze teelten, deze houden wij vruchtbaar en rijk aan bodemleven op hoofdzakelijk natuurlijke wijze.

Om het werk in de boomkwekerij te versnellen en te verlichten, investeren we in moderne machines. Daarnaast investeren we in medewerkers, want vakmanschap staat hoog in ons vaandel. De jeugd heeft bij ons de toekomst, we zijn trots op ons team dat zorgt voor de kwaliteitsbomen die wij kweken en aan u leveren. Dat gebeurt met veel passie en uiteraard met plezier.

Gezamenlijk met onze klanten bepalen we het passende product voor het project. De laanbomen zijn uitermate geschikt voor in tuinen en langs wegen, ook meerstammige solitaire bomen zijn door hun grillige karakter voor vele doeleinden geschikt en onze leibomen zorgen voor schaduw en privacy.

Bekijk zeker eens de brochure op onze website www.maartenvanoverbeek.nl

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae