Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Spankert B.V., Boomkwekerij De

Tongeren 58, 5282 JH Boxtel

info@despankert.nl / +31 (0)411 610245 / +31 (0)6 11716922

Contactpersoon: Cindy van der Meijden

Website: https://www.despankert.nl/

Vanuit het Brabantse Boxtel, gelegen naast Haaren de Tuin van Brabant, leveren wij al 30 jaar hoogwaardige laanbomen aan onze klanten in binnen- en buitenland: hoveniers, boomkwekers en handelskwekerijen.

Groene kwaliteit, uit de volle grond!

Wij kweken op 33 hectare zandgrond een assortiment van ruim 180 voornamelijk 3x verplantte laan-, en parkbomen in de maten 12-14 tot en met 20-25.

U kunt bij ons rekenen op bomen van goede kwaliteit, een breed assortiment, zorgvuldige levering en een persoonlijk contact.

Boomkwekerij De Spankert ziet zich als een verantwoordelijke onderneming en speelt als duurzame producent in op de flora en fauna van de omgeving.

Wij zien het als een belangrijke taak om onze leefomgeving en het milieu voor de huidige en ook voor de toekomstige generaties te beschermen.

Daarom kweken wij duurzaam en zijn wij trots dat ons bedrijf al ruim 15 jaar is gecertificeerd voor de keurmerken On the way to PlanetProof en Groenkeur.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae