Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Roessel, J. van, V.O.F. Boomkwekerij

Servennenstraat 5, 5066 PS Moergestel

info@jvanroesselboomkwekerij.nl / +31 (0)13 5131555 / +31 (0)6 30148454

Contactpersoon: Joost van Roessel

Website: https://www.jvanroesselboomkwekerij.nl/

Boomkwekerij J. van Roessel is gevestigd in het Noord-Brabantse Moergestel. Door zijn gunstige ligging ten opzichte van de A58 (Tilburg -Eindhoven) is de locatie goed en snel bereikbaar. Met ruim 45 jaar ervaring heeft het bedrijf een specialisme in het vermeerderen en opkweken van spillen en jonge laanbomen. De dagelijkse leiding is in handen van Joost van Roessel.

Het vermeerderen door middel van zomerstek is een specialisatie waarin Boomkwekerij J. van Roessel zich onderscheidt van andere kwekers. De kwekerij bevindt zich op goede zandgrond en biedt een interessant en ruim assortiment van 2 en 3 jarige spillen en jonge laanbomen, variërend tot zo'n 85 soorten als Acer, Betula, Prunus, Tilia,
Ulmus en meer.

Naast haar specialisatie op het gebied van het maken van zomer-stekken, past Boomkwekerij J van Roessel ook andere vermeerderingsmethodes toe zoals oculeren en het maken van winterhandveredelingen.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae