Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Bruijn Mechanisatie B.V., De

Goorbaan 1a, 4881 MH Zundert

info@debruijn-zundert.nl / +31 (0)76 597 2370 /

Contactpersoon: Silvan Leenaerts

Website: http://www.debruijn-zundert.nl

De historie van ons bedrijf.

In 1925 begon Willem de Bruijn een hoefsmederij in de schuur naast zijn huis, waar de winkel was waar hij fietsen, kachels en huishoudelijke artikelen verkocht.

In 1958 werd zijn bedrijf overgenomen door zijn zonen Wim en Adrianus. Het bedrijf werd uit gebouwd naar twee werkplaatsen. Adrianus ging verder in de tractoren en werktuigen en Wim ging door in de tak van de centrale verwarming.

In 1975 is de huidige B.V. vorm opgericht met aan de ene kant landbouwmechanisatie en de andere kant de centrale verwarming. Het huis werd verandert in kantoor, showroom en magazijn. 

In 1990 kwam Adrianus plots te overlijden en de huidige bedrijfsleider ging toen de afdeling tractoren leiden.

In 1994 werd het deel van de centrale verwarming beëindigt, dit deel werd het deel van de metaalconstructie. Tevens werd het dealerschap met Case International verkregen. Eerst waren ze subdealer.

In 1997 nam Kees zagers het bedrijf over.

Op dit moment anno 2011 zijn we werkzaam met zes personen en doen verkoop, reparatie van tractoren en machines voor landbouw en boomkwekerij (waaronder veldspuiten, hulpbesturingen,
speciale aanpassingen, heftrucks en GPS met RTK).

In 2017 nam Silvan Leenaerts het bedrijf over.

Vanaf 5 oktober 2020 zitten wij op een nieuwe locatie aan de Goorbaan 1a 4881 MH Zundert

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae