Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Kuil Hedging, De

Kuil 27a, 5071 RH Udenhout

info@dekuil.nl / +31 (0)13 5119711 /

Contactpersoon: Hans van Strijdhoven

Website: https://dekuilhedging.nl/

De Kuil Hedging is opgericht in 1985 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onderneming van 60 hectare groot. Het bedrijf levert aan een grote diversiteit zakelijke klanten in heel Europa. De Kuil Hedging kan dan ook met trots zeggen dat het bedrijf één van de grootste gespecialiseerde kwekers van groenblijvende en bladverliezende haagplanten in Nederland is.

Wij staan en gaan vol voor kwaliteit, innovatie én langdurige relaties met onze klanten. Dit betekent dat wij naar hen luisteren en bekijken hoe wij hen zo goed mogelijk tot dienst kunnen zijn.
Thema’s als duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ontwikkeling van ons personeel én het op een gezonde manier uitbouwen van onze onderneming zijn belangrijk bij De Kuil Hedging. Wij leren elke dag en streven ernaar continuïteit te waarborgen richting onze klanten en zeker ook onze medewerkers.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae