Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Vullings, Boomkwekerij

Hulst 1, 5492 SB Sint Oedenrode

info@boomkwekerijvullings.nl / +31 (0)413 478201 / +31 (0)6 53785222

Contactpersoon: Wim Vullings

Website: http://www.boomkwekerijvullings.nl

In het hart van Brabant, aan de oevers van de Dommel, is Boomkwekerij Vullings B.V. in Sint-Oedenrode(Gemeente Meierijstad) eind jaren 50 begonnen met het kweken van bomen. Op 45 hectare leemhoudende zandgronden kweken wij op duurzame wijze laanbomen, sierbomen en solitaire struiken. Tevens kunnen wij ook gevraagde bomen voorzien van een vers leirek.

Met ongeveer 60 verschillende soorten bomen en 300 variëteiten heeft onze kwekerij voor iedere plek een passende boom.

Door het extra verplanten zorgen we voor een sterke en weerbare boom. Elke boom in onze kwekerij is minimaal 3 keer verplant. Maar een groot gedeelte van onze bomen is 4 tot 5 keer verplant, hierdoor ontstaat een compact wortelgestel.

Door jaarlijks te blijven investeren in ons machinepark zijn we in staat om snel en flexibel te werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld de laadtijden flink kunnen verkorten zodat uw transporteur weer snel zijn weg kan vervolgen.

Met het oog op de toekomst kiezen we bewust voor een duurzame teeltwijze. Hierdoor garanderen wij dat het milieu zo min mogelijk belast wordt en creëren onze bomen op een natuurlijke wijze een weerstand tegen natuurlijke vijanden. Het duurzaam kweken wordt extra gegarandeerd door ons PlanetProof-certificaat en Groenkeur certificaat.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae