Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

HECO Stekcultures B.V.

Gommelsestraat 2, 5074 NG Biezenmortel

info@hecostekcultures.nl / +31 (0)13 5113396 / +31 (0)6 51222823

Contactpersoon: Kees de Jong

Website: http://www.hecostekcultures.nl/

HECO produceert een breed assortiment aan gewortelde stekken. Al meer dan 40 jaar zijn wij een betrouwbaar adres voor uw uitgangsmateriaal. Met de toetreding van de 2e generatie in het bedrijf zijn wij in staat om u ook in de toekomst van uitgangsmateriaal te voorzien.

Wij zijn gespecialiseerd in het kweken van gewortelde stek, heesters en coniferen zijn onze hoofdteelten. Wij beschikken over eigen moederplanten waardoor we de kwaliteit kunnen waarborgen.

WAT MAAKT HECO ANDERS?

  • Wanneer u planten bestelt bij Heco, profiteert u van onze decennialange ervaring.
  • De bewortelde stekken worden met de grootste zorg opgekweekt.
  • Ze hebben een sterk en gezond wortelstelsel. Dit maakt het gemakkelijker om ze na overpotten in een grotere container, te laten wortelen. Ze krijgen de beste start!
  • Onze bewortelde stekken zijn goed gevormd en vertakt, doordat we ze regelmatig snoeien om een uniforme kwaliteit te bereiken.
  • Ze zijn gezond en vrij van ziekten en plagen. Onze eigen medewerkers en externe adviseurs houden voortdurend de gezondheid van de jonge planten in de gaten om een gezonde groei te garanderen. Indien nodig gebruiken we biologische gewasbeschermingsmiddelen, omdat we de natuur, de planten en onze medewerkers respecteren.
  • De bewortelde stekken worden professioneel en veilig verpakt en natuurlijk op tijd geleverd.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae