Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Growfirm

Veenmos 23, 5427 HN Boekel

info@growfirm.nl / / +31 (0)6 24948191

Contactpersoon: Björn Kohlmann

Website: http://www.growfirm.nl

PROJECTMANAGEMENT WAT KAN DAT VOOR JOU BETEKENEN?

Wil jij als plantenkweker zelf aan de slag met het exporteren van je producten? Het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten? Of wil je als kweker je productieproces verduurzamen? Maak dan kennis met de advieskracht en praktische ondersteuning van Growfirm.

Als kweker is het zinvol om kennis, advies en ervaring in te zetten bij het ontwikkelen van nieuwe markten en duurzame productieprocessen. Ik ga graag als externe collega voor je aan de slag. Voor elke opdrachtgever maak ik een specifiek op jouw bedrijf afgestemd advies. Als je wilt, geef ik dit ook mede handen en voeten. Daarmee ben ik voor jou een tijdelijke, flexibele collega waarvan je op aan kunt. En die je heel gericht inzet. Dat bespaart je kosten, tijd en energie én zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op de uitdagingen waar jij goed in bent.

WAT BIED IK JE CONCREET?

  • Advies
  • Doorvertaling naar de praktijk en uitvoering
  • Kennis delen en borgen binnen je organisatie door middel van coaching

Mijn kracht zit in het praktisch omzetten van problemen en uitdagingen naar nieuwe duurzame processen, producten en diensten. Ik gebruik de theorie en mijn brede werkervaring om jouw vraag te doorgronden en praktisch werkbare oplossingen te vinden. Als het nodig is hak ik een grote uitdaging in behapbare kleinere stukken. Zo realiseren we stap voor stap een oplossing, waarbij je medewerkers een rol krijgen om één en ander op te pakken en aan te leren. Daarmee vergroot je de betrokkenheid en het draagvlak onder medewerkers en stimuleer je hen op een natuurlijke wijze zich te ontwikkelen bij learning on the job. Dat geeft veel positieve energie!

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae