Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Biggelaar, Boomkwekerij - Groenprojecten, Berry van den

Heuveleindseweg 6b, 5683 KR Best

info@berryvandenbiggelaar.nl / +31 (0)499 310551 / +31 (0)6 53709265

Contactpersoon: Berry van den Biggelaar

Website: https://berryvandenbiggelaar.nl/

Boomkwekerij - Groenprojecten Berry van den Biggelaar is gestart in januari 2009. Hiervoor heeft Berry jarenlang ervaring opgedaan in het hoveniersbedrijf van zijn ouders. Daar heeft hij zijn passie voor alles wat groeit en bloeit ontwikkeld. Als ondernemer wil hij zijn liefde voor de natuur inzetten om het leefmilieu zo GROEN en MILIEUVRIENDELIJK mogelijk te houden.

Wij zijn gespecialiseerd in coniferen en groenblijvende heesters in grote maten. De planten blijven minimaal 2 tot 3 jaar op de kwekerij en zullen in die tijd worden verzorgd tot er een plant van goede kwaliteit geleverd kan worden met een goede kluit.

Als de producten die u vraagt niet op de eigen kwekerij aanwezig zijn, dan zetten wij ons netwerk in. Door dit grote netwerk van leveranciers zijn we in staat om de meest gevarieerde orders te kunnen leveren. We bezoeken regelmatig onze leveranciers en weten daarom ook wat de kwaliteit is van alle planten die wij leveren.

Op ons bedrijf is ook gedegen kennis van het hoveniersvak aanwezig. Hierdoor zijn wij goed in staat om u omtrent aanleg en onderhoud te adviseren.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae