Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Green-One

Rustenburgstraat 4A, 4881 DN Zundert

info@green-one.nl / +31 (0)6 22153085 / +31 (0)6 10666883

Contactpersoon: Egbert Herijgers

Website: http://www.green-one.nl

Green-One, de nummer 1 in groen!

Green-One is de nieuwe handelsnaam van Boomkwekerij E. Herijgers B.V. Van oudsher is onze kwekerij gericht op het kweken van bos- en haagplantsoen. Eind vorige eeuw is geleidelijk de overstap gemaakt naar containerteelt.

In het begin werden vooral sierheesters en bodembedekkers geteeld. Later is het sortiment uitgebreid met siergrassen en vaste planten in een grotere potmaat (vooral 2 liter). In die laatste productgroep werd er jaarlijks flink opgeschaald en behoren we momenteel tot één van de grootste producenten in Nederland van vaste planten in C2. Medio 2019 is Ruben Gommers mede-eigenaar geworden van Boomkwekerij E. Herijgers, waardoor de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is. Uitbreiding op de huidige 2 locaties was niet meer mogelijk, vandaar dat eind 2020 de locatie van Floribras aan de Rustenburgstraat is aangekocht, welke stapsgewijs in gebruik wordt genomen. Hiermee werd in 1 klap de oppervlakte verdubbeld. Deze beslaat momenteel 20 hectare, waarvan 2 ha kassen en tunnels, 10 ha containerveld en 6 ha vollegrondteelt. De productie van 1.2 miljoen is al opgeschaald naar 1.8 miljoen leverbare planten in dit jaar. De komende jaren wordt dit nog verder uitgebreid naar jaarlijks 2.500.000 planten. Bij al deze ontwikkelingen hoort ook een nieuwe handelsnaam en uitstraling. Eén die recht doet aan datgeen waar wij voor staan:

Green-One, de nummer 1 in groen!

Ruben Gommers & Egbert Herijgers

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae