Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Jochems - Van Opstal B.V., Boomkwekerij

Kleine Heistraat 2c, 4884 ME Wernhout

jochemsvanopstal@hetnet.nl / / +31 (0)6 22248309

Contactpersoon: Hans Jochems

Website: http://www.boomkwekerij-jochems-v-opstal.nl

Boomkwekerij Jochems-Van Opstal is een  MPS A+  gecertificeerd bedrijf dat in 1992 is opgericht door Hans Jochems  en Josie Jochems-van Opstal in Wernhout, Noord-Brabant.

In ons 25 jarig bestaan is onze boomkwekerij uitgegroeid tot een containerteelt bedrijf van 10 hectare waarvan 30% is overdekt met glas en folie kassen. We kweken een breed assortiment visueel aantrekkelijke tuinplanten voor tuincentrum en groothandel.

Het bedrijf wordt nog gerund door beide ondernemers, en de 2e generatie staat voor de deur te trappelen om het bedrijf voort te zetten en verder uit te bouwen in de toekomst.

Onze afzet wordt gedaan door About Plants Zundert. Dit bedrijf is in 2009 opgericht door boomkwekerij Jochems-van Opstal en boomkwekerij Ron van Opstal. Onze boomkwekerijen werden te groot. Door de verkoop en de productie te scheiden is About Plants Zundert ontstaan.

About Plants Zundert verkoopt de planten van beide vooruitstrevende ondernemingen en ook van collega bedrijven uit de regio.

Het assortiment bestaat uit een zeer breed assortiment tuinplanten.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae