Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

image

Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert U.A.

Plant Market B.V.

Oekelsebaan 23, 4881 NE Zundert

info@plant-market.com / +31 (0)76 5990590 /

Contactpersoon: Fons van Wezel

Website: http://www.plant-market.com

Plant Market is hét Europese platform voor de aan- en verkoop van tuinplanten en boomkwekerijproducten. Ons bedrijf is gevestigd in Boskoop en Zundert, twee van de belangrijkste productie-regio’s voor bomen en tuinplanten in Noord-Europa. Door gebruik te maken van de modernste technieken en te investeren in digitalisering, e-commerce en duurzaamheid blijven we innovatief.

Wij bieden afnemers over heel Europa middels onze online marktplaats 24/7 de mogelijkheid om zowel grote als kleine partijen te bestellen. Deze partijen worden binnen +/- vier werkdagen ontvangen, gekeurd, verpakt en verzonden. Ongeveer 90% van onze afzet bevindt zich in het buitenland.

Daarnaast verzorgt Plant Market de volledige logistieke en financiële afhandeling tussen u en onze partner. Op dit moment zijn meer dan 400 topkwekers als partner aangesloten met een actuele voorraad van ruim 40.000 verschillende artikelen waaruit onze 12.000 gebruikers kunnen kiezen. Dit is wat ons bedrijf uniek maakt.

De leden van Treeport werken samen om de boomteeltsector een gezonde toekomst te geven. Het lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die daar aan willen bijdragen.

Klik hier om lid te worden
imgae